bandeau_logo_en01.jpg

bandeau_logo_en02.jpg

bandeau_logo_en03.jpg

bandeau_logo_en04.jpg

bandeau_logo_en05.jpg

Du er her : Forsiden »
    Udskriv denne side...
Citat :   Tag et godt indhold, en knivspids pixels, lad hvile, og du får en harmonisk Guppy.   

www.FreeGuppY.dk


 

Nu lancere vi igen hjemmesiden FreeGuppY.dk, i en ny version.

Efter en periode med store forandringer af GuppY CMS, som ligger langt fra den første version, som vi deltog i omkring udvikling, GuppY CMS ver. 4., er vi nu fuldt overgået til GuppY CMS ver. 6.

Du er velkommen til at tilmelde dig hjemmesiden, også hvis du kun har spørgsmål, brug vores forum, så andre kan få glæde af resultaterne for din spørgsmål.

MicCo deltager ikke længere i udviklingen af GuppY CMS, men tilbyder stadig at installere og vedligeholde hjemmesider der benytter sig af GuppY CMS.

MicCo er stadig hovedsponsorer for www,FreGuppY.dk for hvad angår hosting, domæne og vedligeholdelse, donationer modtages med taknemmelighed.

Velkommen og god fornøjelse.

Vh. Webmaster @ www.FreeGuppY.dk
 OBS: Denne hjemmeside er opbygget med en standard installation af GuppY CMS ver. 6 og fuldt oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk

 


[LUK VINDUET]

Nyheder om venner -

FreeGuppY.dk


GuppY CMS : Den lette og gratis webportal, der ikke kræver nogen database for at køre


GuppY 6 som download - af GuppY_Team d. 25/06/2020 @ 19:26 

Efter et års arbejde er GuppY 6 tilgængelig til download!

Vi foreslår, at du downloader det, tester det for at se ændringerne i sættet til visning på alle skærme uanset størrelse.

Den nemmeste måde er at installere GuppY 6 og navigere med din smartphone, du kan straks se forskellen, fuldstændig responsiv, "mobil-first", for alle sider inklusive admin, mere moderne, mere luftig med Bootstrap-integrationen.

Du kan fortsætte med en tablet, en bærbar eller en stationær pc, displayet vil automatisk blive tilpasset størrelsen på skærmen, det er enkelt, det er praktisk, men det kræver konstant at tænke "mobil-first", at tænke på indholdet først pga. besøgende er forbundet til indholdet.

Bedste ønsker !


Oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk

Læs mere...

(25/06/2020 @ 19:26)

Sidste opdatering: 12/07/2024 @ 14:30