www.FreeGuppY.dk


 

Nu lancere vi igen hjemmesiden FreeGuppY.dk, i en ny version.

Efter en periode med store forandringer af GuppY CMS, som ligger langt fra den første version, som vi deltog i omkring udvikling, GuppY CMS ver. 4., er vi nu fuldt overgået til GuppY CMS ver. 6.

Du er velkommen til at tilmelde dig hjemmesiden, også hvis du kun har spørgsmål, brug vores forum, så andre kan få glæde af resultaterne for din spørgsmål.

MicCo deltager ikke længere i udviklingen af GuppY CMS, men tilbyder stadig at installere og vedligeholde hjemmesider der benytter sig af GuppY CMS.

MicCo er stadig hovedsponsorer for www,FreGuppY.dk for hvad angår hosting, domæne og vedligeholdelse, donationer modtages med taknemmelighed.

Velkommen og god fornøjelse.

Vh. Webmaster @ www.FreeGuppY.dk
 OBS: Denne hjemmeside er opbygget med en standard installation af GuppY CMS ver. 6 og fuldt oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk

 


[LUK VINDUET]

Blog - Fra dag til dag

 2 medlemmer
Forbundet: (ingen)

Din blog med GuppY 6  -  af GuppY_Team

Med GuppY 6 drager din blog fordel af den generelle udvikling til visning på alle skærme, dit indlæg kan vises og læses overalt, den eneste betingelse er at have en enhed med internetforbindelse, uanset om det er WiFi, 4G ...

Du skal kun sørge for indholdet af din blog, GuppY klarer resten, men det vigtige er indholdet, det er op til dig at bestemme!

Du kan kategorisere dine indlæg, acceptere brugerindlæg, kommentarer med eller uden adminbekræftelse. Af hensyn til din blogs sikkerhed mener vi, at det er bedst at vælge administratorbekræftelse, hvis blot for at undgå upassende indhold.

Det er op til dig !


Oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk

Udgivet d. 26/06/2020 @ 16:57   |


Kommentarer

Reaktion nr.1 

 af Papinou d. 26/06/2020 @ 17:08

God morgen,

Dette er en god start for din blog. Bedste ønsker !!!


Oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk