Du er her : Forsiden » Den Frie Verden
    Udskriv denne side...

Den Frie Verden

I den frie verden er freeGuppY-foreningen medlem af April - Association to promote free software og Aful - Association for at fremme fri software, især operativsystemer (såsom GNU-Linux eller BSD free)

L' APRIL :
logo-april.png
APRIL: Pioner inden for fri software i Frankrig , april, har været en stor aktør siden 1996 i demokratisering og formidling af fri software og åbne standarder til den brede offentlighed, fagfolk og institutioner i den fransktalende verden.

Den sørger også i den digitale tidsalder for at øge offentlighedens bevidsthed om farerne ved en eksklusiv tilegnelse af information og viden af ​​private interesser.

Foreningen består af mennesker, virksomheder, foreninger og organisationer med meget forskellig baggrund, som samles om værdierne af fri software


L'AFUL :
logo-aful.png
Siden 1998 har AFUL til formål at fremme fri software, især operativsystemer (som GNU-Linux eller gratis BSD), samt at hjælpe med at udbrede åbne standarder.

AFUL er en non-profit organisation (foreningslov 1901), som samler brugere, fagfolk, virksomheder og andre organisationer i mere end ti fransktalende lande og regioner (Frankrig, Belgien, Schweiz, Luxembourg, Quebec, fransktalende afrikanske lande osv.)


AFUL er en privilegeret kontakt til at nå det fransktalende gratis software-fællesskab.

Bestyrelsen i freeGuppY foreningen fornyer hvert år foreningens medlemskab af April og Aful.


Oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk


Oprettelsesdato : 30/06/2020 @ 18:10
Kategori : Præsentation - Fællesskab GuppY
Side læst 2675 gange