Du er her : Forsiden » Website design
    Udskriv denne side...

Website design

Skins

Mulighederne for at klæde dit websted er væsentligt forbedret i v6, fuldstændig tilpasning af et websted er muligt, hvis du har kendskab til CSS style sheets.


Nogle præcisioner:

  • biblioteket kaldes skins og er i roden af ​​webstedet
  • placeringen af ​​kasserne er, efter dit valg, for et skin eller for flere skins ved at kopiere konfigurationen af ​​kasserne for de valgte skins
  • du kan vælge et hovedsidelayout og sekundære sidelayouts
  • hvert skin indeholder adskillige css-stylesheets, style.css er hovedstilarket, mobstyle til mobil, styleplus.css til dine tilpasninger og stylepageX.css for hver sekundær side.

De forskellige konfigurationssektioner af dit websteds "look" er blevet samlet i et område i admin/konfigurationer.

Det første ikon, Config-temaer, giver dig mulighed for at indstille webstedets generelle temaer (standardskin, smileys, avatarer og generelt tema).

Den nye version af Config-look til GuppY 6 giver dig mulighed for at skabe et skin, ændre farver og grafik af det aktuelle skin eller et hvilket som helst andet standard skin!

Glem ikke at klikke på Gem konfiguration for automatisk at generere css-stilarket .
Det er et "generisk" typografiark, som du fuldt ud kan tilpasse ved at tilføje dine tilpasninger i styleplus.css med config style . Styleplus.css-filen indlæses automatisk for at vise dine personlige ændringer.

Foretag ikke manuelle rettelser i style.css-filen, husk at de vil gå tabt, hvis du genskaber stilen igen ved den automatiske procedure. Du skal reservere dine manuelle rettelser til styleplus-filen for at beholde dem, selvom du genererer style.css igen. Det kan være nødvendigt at opdatere siden for at se resultatet.

Se venligst selvstudiet for brug af Config Look, tilgængeligt på GuppY Help Center.
 

Hvis du vil bruge no_skin, skal du først lave en kopi af no_skin og navngive den med det navn, du ønsker, derefter kan du ændre farverne og grafikken som for ethvert skin.

Denne ændring blev lavet for at holde no_skin i sin oprindelige tilstand, så den vises i tilfælde af et nedbrud af et tilføjet skin, hvis dine ændringer ikke er gemt, indikerer dette, at en ændring af tilladelserne (chmod) for confskin.inc og til stylesheets

Administrationsdelen af ​​GuppY 6 er fuldstændig uafhængig og administreres ikke af mappens skins.

Oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk


Oprettelsesdato : 30/06/2020 @ 15:15
Kategori : Præsentation - GuppY 6
Side læst 2446 gange