Du er her : Forsiden » Ren Installation
    Udskriv denne side...

Ren Installation

Den rene installation giver dig mulighed for at fjerne demoindholdet og starte med et GuppY-websted med en base fri for indhold.

Udgangspunktet for denne rene installation er muligt, hvor som helst mellem den første installation og tilstanden af ​​din demodatabase på det tidspunkt, du beslutter dig for, med dets indhold, som du kan ændre til dine tests.


Det skal du vide:

Denne installation vil ødelægge alt indholdet i databasen, men beholde de indstillinger, du har kunnet foretage i de forskellige konfigurationsområder på administrationssiden.

Du klikker på "Admin" i den vandrette menu, derefter på "Installer" i gult og øverst til venstre på Administrationssiden vælger du "Ren installation", og du følger instruktionerne.

Tillykke, din hjemmeside er klar til brug med en tom database, alt du skal gøre er at tilføje dit indhold!

En popup vises, når du ankommer til administrationssiden, hvilket betyder, at GuppY registrerer tilstedeværelsen af ​​installationsmappen.
Bare klik på "papirkurv"-ikonet for at begynde at slette installationsmappen og lad dig guide af instruktionerne, der vises.


Vigtig note:

  1. Sørg for, at alle filer i installations-/biblioteket er blevet slettet. Ellers vil enhver, der kører det, ødelægge alt indhold på din hjemmeside!
     
  2. Hvis du ikke længere kan se install/-mappen, betyder det, at alt gik godt. Samme konklusion, hvis install/mappen stadig eksisterer, men er tom (slet den derefter med FTP, din vært godkender ikke dens sletning af PHP).

Oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk


Oprettelsesdato : 29/06/2020 @ 20:29
Kategori : Præsentation - GuppY 6
Side læst 2661 gange