Du er her : Forsiden » Præsentation
    Udskriv denne side...

Præsentation


 

GuppY 6 er en ny større udvikling af GuppY, baseret på "mobil-first"-udvikling med integrationen af ​​Bootstrap og brugen af ​​dens muligheder for at kode en perfekt responsiv hjemmeside.

Dit websted vil tilpasse sig alle skærmstørrelser med en optimeret gengivelse for hver enhed, mere moderne, mere luftig med Font Awesome-skrifttypegengivelsen og tilføjelsen af ​​ikoner, der vil bringe et mere professionelt præg på dine sider.

Som altid kan GuppY 6 installeres på alle internetværter (eller næsten), den eneste begrænsning er, at din vært leverer PHP scriptingsprogtjenesten. For at fungere skal GuppY mindst have PHP 5.6.

Ingen grund til at kende til HTML-sprog, MySQL-databasekonfiguration, PHP, GuppY tilbyder dig en komplet og sikker administrationsgrænseflade til at styre udseendet af dit websted og indholdet af de forskellige sektioner af dit websted. .


For at hjælpe dig har vi postet:

  1. GuppY Hjælpecenter, som omfatter online hjælp, ofte stillede spørgsmål og vejledninger, tøv ikke med at konsultere det!
     
  2. online hjælp, i hver sektion i admin, har du i øverste højre hjørne et ikon (spørgsmålstegn), klik på dette ikon og hjælpen til sektionen vises.
     
  3. I andre tilfælde er det en tutorial, der beskriver den procedure, der skal følges.

Læs dokumentationen OMHYGGELIGT , før du stiller et spørgsmål på GuppY-forummet, der er tilgængeligt på GuppY-webstedet (https://www.freeguppy.org/).


GuppY tilbyder alle de klassiske funktioner i en moderne webportal:

  - nyheder, artikler, blog, linkkatalog, downloads, fotodiasshow, gæstebog, forum, FAQ, hittæller, klik- og downloadtæller, nyhedsbrev, administrationsområde, private grupper, omskrivning af adresser mv.


GuppY giver ORIGINAL ledelse med høj merværdi:

- ud over at være indbygget MULTILANGUAGE, tilbyder den valgfrit en TOSproget indholdspræsentation med et valg af 2 visningssprog (men det er selvfølgelig op til dig at lave oversættelserne),

- med version 6 er hele siden på den offentlige side såvel som på admin siden fuld responsiv automatisk, du skal kun tænke på det vigtigste: indholdet!!!
 

Oversat til Dansk af MicCo for www.FreeGuppY.dk


Oprettelsesdato : 29/06/2020 @ 15:01
Kategori : Præsentation - GuppY 6
Side læst 2730 gange